Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Becket_NOR

Sider: [1]
1
Battlefield 2 / Becket søker Try'stilling
« på: 10 September 2006, 19:57:46 »
Heisann!!

Vil først og fremst si at jeg er ny her på forumet og siden, så alle har det i bakhodet  :)

Legger først ut en copy>paste søknad:

Navn og nick: Kristoffer Molvig aka Becket
Alder: 15, 16 i April
Bosted: Vestfold, Tønsberg
Kontakt informasjon (msn,mirc,xfire):  Kristmol@hotmail.com , Xfire > becket14
Tidligere spillerfaring/klanerfaring: Har vært både klan-leder og medlem i et par klaner. Ting gikk ikke som forventet og vi bestemte oss for å legge ned. Har spilt i BF serien fra start, og er godt kjent med spillene!
Favorittposisjon på slagmarka, både kit og kjøretøy:  Er det et sted jeg er stødig og sikker så er det i attack helikoprtet! Liker spesielt pilot delen, men gjør meg godt ut som 2. Pilot også. Som infanterist liker jeg meg best i medic kiten. Liker å gjøre et pluss for laget mitt spille som et lag hele veien fram til slutt. Ellers gjør meg meg godt som anti-tank eller tank-fører også!
Hvor mye tid du er villig til å bruke på klanen:  Spiller Battlefield 2 hver dag og er villig til å satse mer en normalt i helgene! Kan komme ting som jeg prioriterer før data, som f.eks skolearbeid etc.
Hva du forbinder med ordet klan/klanfølelse: Første jeg tenker på er Teamplay og samarbeid. Jeg har gått lei av public spilling alene og den lone-wolf stilen, så vil heller satse på en høyere lag og team arbeid nå framover!
Hvorfor vil du joine akkurat oss:  Jeg synes dette virker som en hyggelig klan med en godt miljø, og et pluss at dere er annerkjente i norge og har mange timers erfaring bak dere :)
IRL(in real life) interesser? Jeg går som sakt på skole, men tilbringer mye av tiden min foran pc'skjermen. Liker å være samme med venner, men alle har vell en "gaming dag" i ny og ne  :)  ellers så har jeg turnet i 4 år, og vil anse meg selv som en atletisk og sportslig kar  :)
 
Dette bør dere vite om meg...


Nå vet dere stort sett det meste om meg, men jeg legger fortsatt ved noen ord til  :D

Som dere sikkert skjønner så er jeg en person som er villig til å ha sammarbeid i onde og gode dager, dårlige og bra dager, både på slagmarken og IRL. Jeg satser teamwork framfor alt på slagmarken, og poengene er bare noe som surrer rundt i bakhode på meg!

Oppfører meg som en moden fyr, selvom jeg bare er 15, stortsett de fleste sier iallefall det!

Ellers så vil jeg bare si at jeg gleder meg veldig til å bli kjent med alle her og en hyggelig tid fremover med dere i Trønderbataljonen. (Hvis det blir noe TB på meg da  :) )


Ja, da har dere det meste. Bare skriv eller ta kontakt hvis det er noe mer dere lurer på, eller hvis dere vil rekrutere meg!

Sitat
Jeg har hatt mye problemer med pc'en min i lange tider, så har ingen mulighet for å spille den første uka framover. Regner med å få pc'en i full fart iløp av 2 uker (maks), og da vil jeg være aktiv på slagmarken så mye jeg kan!


Mvh Kristoffer aka Becket  :)

Hver alltid positiv, selvom du taper!  :catfight:

Sider: [1]