Skrevet av Emne: OBS OBS! - Noen råd før du søker!  (Lest 164 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Dande

 • Administrator
 • ******
 • Innlegg: 2140
  • Vis profil
OBS OBS! - Noen råd før du søker!
« på: 20 Juli 2011, 15:46:44 »
The following is written in Norwegian only, because of the simple reason that if you don't understand our language you are unable to join us. Sorry!

Har du lyst til å bli et stolt medlem av Trønderbataljonen?

Ta deg først tid til å lese hva det forventes av deg, og bruk deretter litt tid på å poste en god og fyldig søknad. Prøv å gi oss ett godt førsteintrykk, det vil betale seg. :)

Om oss
Trønderbataljonen er en klan startet 23. mars 2003 av Rozzoe, som enda leder klanen. Spillet var Battlefield 1942, og vi var aktive i Clanbase, Up-North og diverse cuper. I tillegg var det litt aktivitet i Battlefield Vietnam. Da Battlefield 2 kom i Juni, 05 gikk TB over til dette. Vi har spilt i Up-North, EB2L, SAAW og gjort det veldig bra i Komplett Cup (og andre cup'er).

I starten av 2007 startet vi opp seriøs satsing på Battlefield 2142 og på nyåret 2008 startet vi opp med Call of Duty 4 der et av våre team var blandt Norges beste.

Vi er ikke en klan uten ambisjoner, men allikevel tråkker vi ikke over grensen for å ha det gøy. Lå stort sett inne blandt Norges 5 beste lag i BF42, og fostret mange kvalitetsspillere som har fulgt med TB i overgangen til Battlefield 2. Ingen er ”for dårlig" til å søke medlemsskap, det teller vel så mye at du bidrar til et godt miljø i klanen og viser innsatsvilje.

Alle kan bli bedre i dataspill, det kommer med øvelse. Glir du inn i det sosiale samværet hos oss er du på god vei! :)

Deg
Det første du gjør når du søker er å sjekke at du oppfyller disse kravene:
 • Aldersgrense i TB er 16 år.
 • En voksen innstilling, en lav alder er ingen garanti for å være voksent og en "høy" alder ingen garanti for å være moden.
 • å være på TB's mirc kanal til enhver tid er et krav.
 • Godt humør, og en vilje til å forbedre deg.
 • Har alt nødvendig software/hardware som kreves for klanspilling. Eksempler på dette er egen kopi av spill med gyldig CD-key og mikrofon.
 • Noen kvelder i uka å avse til klanspilling.
 • Ha lest og forstått våre regler, disse må oppfylles!

Konklusjon
Hvis alt er i orden så kan du lage en ny tråd i dette forumet. I den tråden poster du informasjon om deg selv. Søknaden vil så bli vurdert internt, og forhåpentligvis vil du bli tatt inn som tryout. Dvs at du er på prøvespilling, og vil så bli vurdert i noen uker. Mens du er tryout er det viktig at du viser oss hvor aktiv du vil være som TB medlem, det innebærer aktivitet på VT, forum og ev. IRC. Til slutt vil du få beskjed av vår try-ansvarlig om du blir fast medlem.

Skriv gjerne søknaden så utfyllende som mulig, minstekravet er malen under.
Er det noe mer du lurer på så ta gjerne kontakt med oss på #tronderbataljonen @ quakenet eller med vår try-out ansvarlige, Tay på xFire: Taycok eller Dande [WA] på xFire: Dandrium

Kode: [Velg]
[b]Navn og nick:[/b]
[b]Alder:[/b]
[b]Bosted:[/b]
[b]Kontakt informasjon (msn,mirc,xfire):[/b]
[b]Tidligere spillerfaring/klanerfaring:[/b]
[b]Favorittposisjon på slagmarka, både kit og kjøretøy:[/b]
[b]Hvor mye tid du er villig til å bruke på klanen:[/b]
[b]Hva du forbinder med ordet klan/klanfølelse:[/b]
[b]Hvorfor vil du joine akkurat oss:[/b]
[b]IRL(in real life) interesser:[/b]
[b]Annet:[/b]

Lykke til!  :)